Energie Besparen

Alle energie die u niet gebruikt hoeft u niet betalen of zelf op te wekken. De Sallandse Energiecoach gaat in uw huis op zoek naar snelle bespaarmogelijkheden. We proberen grootste energieslurpers in kaart te brengen, zodat u in ieder geval bewust wordt van wat een apparaat nu per jaar verbruikt.

Alvast een gratis tip: U kunt uw slimme meter gratis uit laten lezen en daarmee dagelijks via een app of een website uw verbruik meten. Een voordeel is dat als u regelmatig van energieleverancier wisselt nog steeds uw energieverbruik kunt vergelijken. Een ander groot voordeel is dat u inzicht krijgt in uw sluimerverbruik. Maar als u liever de gegevens niet via derden bij u komt, kunt ook ook een klein apparaatje aansluiten op uw slimme meter en kunt u deze draadloos uitlezen op uw pc, mobiele smartphone of tablet.

Veel mensen hebben geen inzicht in de energieprijs die men betaalt en blijven bij hun vertrouwde energieleverancier. Overstappen is echter heel eenvoudig en kan gauw 100 Euro of meer per jaar besparen. Indien u dit wenst kunnen wij u helpen over te stappen. Op basis van uw huidige energieverbruik gaan we de prijzen vergelijken en kijken wat het voor u kan opleveren. U geeft zelf aan of u graag groene energie wilt